Two Hands Events BV

Wij onderscheiden ons én staan bekend om onze flexibiliteit, klantvriendelijkheid, punctualiteit en creativiteit.
De wens van de klant prevaleert boven alles.

Over Two Hands Events

Two Hands Events BV is een onafhankelijk medisch congresbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten.
Ondanks de huidige technologie waarin veel nascholing ook online wordt aangeboden, zijn wij ervan overtuigd dat de behoefte aan live contact en het uitwisselen van ervaringen met collega’s tijdens een bijeenkomst zal blijven bestaan.

De wens de handen ineen te slaan
Two Hands Events BV is in 2010 opgericht en is ontstaan vanuit de wens de handen ineen te slaan en tot een succesvolle samenwerking te komen. U kunt dan denken aan bijzondere congressen en symposia voor medisch specialisten, wetenschappelijke verenigingen en medische en farmaceutische bedrijven. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij de organisatie van bijvoorbeeld (internationale) relatiebijeenkomsten, cursussen en trainingen.

Uitgegroeid tot een bekend bureau
Inmiddels is ons Two Hands Events BV uitgegroeid tot een bekend bureau binnen de medische wereld en heeft een zeer gevarieerd portfolio opgebouwd. Jarenlange ervaring in project management & sales binnen de farmaceutische industrie leidt er toe dat Two Hands Events BV tevens de belangen van de farmaceut begrijpt en een goede vertaalslag kan maken tussen de verschillende stakeholders. Daarbij houdt Two Hands Events BV te allen tijde rekening met de CGR regelgeving en werkt zij transparant. Wij onderscheiden ons én staan bekend om onze flexibiliteit, klantvriendelijkheid, punctualiteit en creativiteit. De wens van de klant prevaleert boven alles. Wij hebben een positieve en enthousiaste instelling die de boventoon voert bij ieder congres.

Bij Two Hands Events BV is uw congres in goede handen!