Patty Borsboom

Patty Borsboom heeft 8 jaar in de farmaceutische industrie gewerkt en ervaring opgedaan als congresmanager. Hier is de basis gelegd voor de oprichting van het congresbureau Two Hands Events BV. In 2010 is zij Two Hands Events gestart en de afgelopen jaren heeft zij hard gewerkt om Two Hands Events BV op de kaart te zetten als een succesvol en bekend medisch congresbureau. Inmiddels heeft het bureau vele succesvolle congressen op haar naam staan en werken medisch specialisten en farmaceuten graag samen met Two Hands Events BV.
 
‘Wij werken sinds een jaar samen met Two hands Events in het kader van COPD Spreekuur en sinds kort ook m.b.t. de Inhalatie Technologie Werkgroep. Deze samenwerking bevalt ons zeer. Patty Borsboom en haar collega’s denken snel en proactief mee, zowel voor als achter de schermen, en brengen daarbij veel kennis en ervaring in. Heel klant- en doelgericht en met grote persoonlijke betrokkenheid. Zonder zorgen dragen wij een groot deel van de verantwoordelijkheden rond deze initiatieven aan Two Hands Events over!’ Prof. dr. P.N. Richard Dekhuijzen Hoofd afdeling Longziekten, Radboudumc te Nijmegen en voorzitter Inhalatie Technologie Werkgroep

Sinds 2010 organiseer ik met Two Hands Events het nationaal symposium “De Osteoporose Les”. Dankzij de creativiteit en het enthousiasme van Patty is de voorbereiding voor mij altijd een genoegen. De dag zelf is altijd “top”; alles loopt op rolletjes: dat lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet, daar is een vakman of vakvrouw als Patty voor nodig. Prof.dr. W.F. Lems, reumatoog VUMC Amsterdam
 
Ik heb Patty leren kennen als een gedreven en serieuze jonge vrouw die het verkopen en organiseren in het bloed zit. Met haar flair en kennis van zaken gaat zij immer voor het maximale resultaat. Frank Nooteboom, General Manager, Norgine BV.

Ik heb mevrouw Borsboom leren kennen tijdens door haar georganiseerde symposia, en heb daarnaast in mijn functie als internist met haar nascholingen gegeven. Zij viel hierbij op door grote professionaliteit, flexibiliteit en aangename persoonlijkheid. Mijn ervaring met haar inhoudsdeskundigheid in combinatie met bovenstaande kwaliteiten maakt dat ik met vertrouwen gebruik zal maken van haar congresbureau. Dr. S.W. Kok, internist, Diaconessenhuis Leiden.

« vorige pagina